Ilustrovani Hermesovi Space Derby satovi zovu nas u svemir

Hermes Arceau Space Derby sat vas poziva da istražite svemir.

Reč je o najnovijim dizajnima ograničene serije na kojima je predstavljen džokej u putešestviju kroz svemir. Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijama poput Rolls-Royce i Apple’s AirTags, Hermes je osmislio potpuno novi i krajnje specifičan dizajn satova nazvanih Arceau Space Derby.

Reč je o ograničenoj seriji koja dolazi u dve verzije – od ružičastog opalina (ograničena na 24 komada) i aventurina (ukupno 12 komada). Gotovo idilična slika svemira dolazi u okruglom kućištu sa lugovima u obliku stremena koje upotpunjuju asimetričan izgled, a kao što i samo ime kolekcije sugeriše – na satovima se nalaze ručno oslikane ilustracije autora Uga Bienvenua. Crteži ovog mladog autora zapravo odaju počast svim onim divnim superherojima iz stripova 20. veka koje, verujemo, niko ne bi odbio da baš ovog leta ponese na svojoj ruci.

Iako je evidentna maksimalna sloboda stvaranja, Hermes je ostao veran svom zanatskom uniseks modelu i još jednom oduševio izborom boja i materijala. Stvaranje korisnih i elegantnih predmeta koji prkose vremenu je imperativ ove kompanije koja je za sada razvila svoju međunarodnu distributivnu mrežu od 306 prodavnica u čak 45 zemalja sveta.

Ekskluzivni ilustrovani Space Derby satovi prodavaće se po ceni od čak 73000 američkih dolara.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group