Gucci je predstavio atraktivnu kolekciju nakita za moderne romantičare

Više slika

Više slika

Gucci predstavlja „Link to Love“, novu kolekciju savremenog, rodno neutralnog nakita koji otelotvoruje beskonačne cikluse života, romantike i zajedništva.

Izbor uglađenih, geometrijskih stilova koji se mogu kombinovati inspirisan je osamdesetim godinama, ali sa modernim osećajem: kada se poklone, bukvalno stvaraju „link to love“ - vezu sa ljubavlju.

Osmougaoni oblik prstenja i krutih narukvica evocira ideju broja osam kao simbola beskonačnosti, ali i omogućava savršeno kombinovanje. Nakit je izrađen od belog, žutog i ružičastog zlata od 18 karata. Prstenje je dostupno u različitim širinama, od tri do šest milimetara, dok narukvice imaju kopču koja se lako otvara. Kolekcija obuhvata širok spektar ogrlica, narukvica, minđuša i prstenja ukrašenih retkim draguljima poput dijamanata i zelenog turmalina, dodajući elegantan sjaj već blistavoj liniji.

Oslikavajući individualističke kodekse dizajna brenda, ova bezvremenska kolekcija ogrlica, narukvica, minđuša i prstenja može se kombinovati prema individualnom stilu. Od slaganja narukvica i prstenja do slojevitih ogrlica, Gucci nakit se pre svega odnosi na kreativno izražavanje.

Kao i uvek, pažnja posvećena detaljima brenda Gucci je bez premca. Kreativni tim kampanje čine umetnički direktor Ezra Petronio, Lana Petrusevič i fotograf Liv Liberg. Nakit u kampanji predstavili su modeli Aivita Muze, Ire Ajo, Maja Zimnoh i Sol Sajmon.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group