Moda - Satovi i nakit

Fantastičan nakit za plažu

Ako volite da na plaži nosite još nešto osim bikinija, imamo za vas lepo iznenađenje.

Plaža je savršeno mesto za isticanje stila koji preferirate, jer vam dopušta da kroz omiljene naočare posmatrate zgodne momke na pesku, kao i da u omiljenim sandalama prošetate duž obale, ističući svoju gracioznost. Međutim, šta je sa nakitom? I njemu je mesto na plaži. 

Možda ne u onom istom obliku i obimu kao kada izlazite u grad, na sastanak ili se bavite nekim drugim aktivnostima, ali da, nakit treba da nađe svoje mesto na ovoj slici. Upravo iz tog razloga naša današnja tema je – atraktivan nakit za plažu. Sitni detalji koji će upotpuniti vaš izgled i istaći vaš ukus.

Boho šik stil je posebno popularan ove sezone. Viđamo ga svida, od dekoracije prostora u kom živimo da odeće koju nosimo. Boho stil je ujedno nežan i vrlo seksi, upadljiv je, ali ne i napadan. Bilo da volite sitnije ili krupnije detalje, boho stil vas podstiče da isprobavate sve što vam dođe pod ruku, sve što vas inspiriše. Boho stil objedinjuje sve, pa čak i ono što gotovo nigde drugo ne biste mogli da nosite poput nakita za glavu ili lanaca za leđa.

Uz malo mašte i kreativnosti, možete vrlo jednostavno i sami da dizajnirate ovaj nakit specifičnog izgleda. Nekoliko kopči, prstenova i lanaca je sve što vam je potrebno. Zašto birati jednostavan izgled, kada možete izgledati savršeno?

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group