Moda - Satovi i nakit

Elegantne alke su ponovo u modi

Ako pratite svetske trendove, spremni smo da vam odamo jednu tajnu.

Dizajneri su još početkom proleća najavali da se ovog leta očekuje veliki "cameback" trendova. Retro varijante, stil 80-tih i 90-tih viđamo na svakom koraku, a ono što je posebno interesantno je nakit. Naša današnja tema su minđuše u vidu alki, koje sve više privlače pažnju. Ako ste zaintrigirani činjenicom kako svoj izgled da upotpunite sa njima, ostanite sa nama.

ALKE  SA PRIVESCIMA

Možda ste još kao devojčice nosile ovakve minđuše, ali je vreme učinilo svoje i potražili ste neke modernije varijante krupnijih ili ekskluzivnijih modela. Međutim alke sa privescima su se vratile i lepše su nego ikad. Zlatne i srebrne, sa privescima u obliku polumeseca, zvezde, ili nekog vama dragog znaka, izgledaju tako privlačno. One ističu zapravo nežnu stranu vaše ličnosti i podsećaju na detinjstvo. Samo jedna ili čitav niz malih alki, svejedno je, jer je efekat zadivljujući u oba slučaja. Savršene su za svakodnevno nošenje jer ne deluju teško i stapaju se sa svim stilovima modernog oblačenja.

MINIMALISTIČKE ALKE BEZ PRIVEZAKA

Druga opcija, još nežnija i suptilnija su minimalističke alke na kojima nema privezaka. Ako volite jednostavnost i težite ka smernijem stilu, ove minđuše su kao stvorene za vas. Možete odabrati samo jedan par ili ih slagati po tri i više pari u nizu. Takođe možete se poigrati veličinom alke, ali i odabrati varijantu nošenja više alki u jednoj rupici.

Za VAU efekat, dodajte nekoliko odvažnih pirsinga i bićete zadivljeni rezultatima.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group