Džesika Čestejn u Gucci kampanji za novu kolekciju satova GUCCI 25H

"It's Gucci Time!"

Oskarom nagrađena glumica i producent, Džesika Čestejn, pozirala je ispred objektiva Mert Alasa i Markusa Pigoa za novu kampanju GUCCI 25H.

Kao i u prethodnoj kampanji predstavljenoj u maju sa glumcem, producentom i muzičarem, Idrisom Elbom, Džesika Čestejn preuzima ulogu osnažene žene, odnosno "idola na ekranu".

U kratkom filmu sa sloganom “It’s Gucci Time“ Džesika Čestejn razmišlja o značenju vremena u monologu i odiše samopouzdanjem i magnetizmom. Pod pažljivim umetničkim rukovodstvom Ezre Petronija i fotografisanjem od strane Merta i Markusa, fotografije i film kampanje kombinuju savremeno osvetljenje, jezik i vizuelne elemente sa vintage estetikom.

GUCCI 25H, sa svojom slojevitom, ultra tankom siluetom, crpi inspiraciju iz elegantne arhitekture, istovremeno naglašavajući stručnost u izradi satova i savremeno pripovedanje. Od oštrih linija i integrisane narukvice, krune i okvira, do delikatnih detalja kao što su kontrastne završne obrade, GUCCI 25H je prekretnica u Gucci 50-godišnjoj istoriji izrade satova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group