Dženifer Lopez je na svom venčanju nosila dijamantski nakit vredan 2 miliona dolara

Prošle subote, Dženifer Lopez je rekla „da“ Benu Afleku tokom raskošne, višednevne svadbene proslave.

Veče je ulepšala svojim blistavim osmehom, obučena u haljine brenda RALPH LAUREN i skupocenim nakitom. Za svoj poseban dan, nevesta je nosila klasične bele biserne minđuše sa dijamantima od platine u vrednosti od 53.000 dolara, a niz oltar je prošetala sa prstenom od belog bisera vrednosti 39.000 dolara.

Za prijem, Dženifer Lopez se presvukla u drugu haljinu ukrašenu hiljadama bisera. Ona nije skinula prsten sa ceremonije, ali je prvi set minđuša zamenila za par Mikimoto minđuša sa biserima i dijamantima u vrednosti od 85.000 dolara.

Najbolje je sačuvala za kraj! Noseći svoju treći elegantnu haljinu sirene sa dekolteom ukrašenim Swarovski kristalima Lopez je dodala par jedinstvenih 27-karatnih dijamantskih minđuša brenda Samer Halimeh. Nakit, vredan neverovatnih 2 miliona dolara, napravljen je od kamenja koje je formiralo cvetni motiv.

Nije ni čudo što je zvezda prilično pažljivo birala svoj nakit za venčanje, jer je njen verenički prsten od voljenog Bena Afleka gotovo umetničko delo. Holivudski glumac zaprosio je svoju voljenu po drugi put u aprilu 2022. godine, poklonivši  budućoj supruzi zadivljujući prsten sa prirodnim zelenim dijamantom od 8,5 karata i dva bela dijamanta u obliku trapeza.

Stručnjaci sugerišu da vrednost prstena može da dostigne najmanje 10 miliona dolara, tako da su ozbiljne namere Bena Afleka zapravo opravdane!  

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group