Moda - Satovi i nakit

Delikatne ogrlice za dame sa stilom

Prelazimo lagano polovinu 2020. godine.

A u jeku letnje sezone, sve što želimo jeste da izgledamo i osećamo se zadovoljno u svojoj koži. Boho stil je taj u koji smo se zaljubili na prvi pogled poslednjih meseci. Doneo je neveroavtno osveženje modernom načinu odevanja i stilizovanja garderobe. Sa njim su stigli i delikatni primeri nakita koji izgleda tako fantastično, da mu je nemoguće odoleti. 

Međutim, ne treba na boho nakit gledati isključivo kao na upečatljive i izražajne modele koji skreću pažnuju. Naprotiv, on ima i nešto delikatniju stranu, koja vam može omogućiti da budete dama sa stilom. Ovaj nakit je rezervisan za sve one pripadnice lepšeg pola koje vole opuštene letnje varijante šetnji i izlazaka. Delikatne ogrlice koje nežno stoje oko vrata, savršene su za isticanje vaše ženstvenosti i stila koji preferirate.

Postoji zaista mnogo različitih vrsta ovih elegantnih i prefinjenih ogrlica. Od onih sa sitnim biserčićima, preko primeraka sa geometrijskim oblicima, pa sve do onih ukrašenih dragim kamenjem. Njihova jednostavnost i smernost su zapravo ono što ih čini toliko dopadljivim. Reč koja ih možda najbolje opisuje jeste – minimalizam.

Ako je nakit u toku leta vaš neizostavni pratilac, ove ogrlice su kao stvorene za vas jer nisu teške i savršeno prate svaki vaš korak.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group