Chopard predstavlja novu kampanju sa Džulijom Roberts

Merilin Monro je možda tvrdila da su „dijamanti najbolji prijatelji žene“, ali Karolina Šojfele, suosnivač Choparda od 1963. godine, tvrdi da su „dijamanti srećniji kada su slobodni“.

Ovo je filozofija iza Chopard kolekcije pod nazivom  "Happy Diamonds", koju čine nakit i satovi, ukrašeni dragim kamenjem i imaju za cilj da ulepšaju i učine svaki izgled posebnim.

Kolekcija "Happy Diamonds" debitovala je 1976. godine, dok je 1993. Karolina Šojfele, umetnička direktorka i kopredsednik Choparda, odlučila da kolekciju obogati aksesoarima koje svaka žena može da nosi u svakodnevnom životu. Jedan od protagonista kolekcije bio je sat koji je doneo iskorak u istoriju kuće Chopard, nakon što je objavljen serijal „Happy Sport”, koji je nastao kao simbol ženskog osnaženja i finoće.

Danas Chopard nastavlja da ispisuje istoriju kolekcije "Happy Diamonds", birajući ženu originalnog stila i lepote za protagonistkinju kampanje. Konkretno, Džulija Roberts je lice kampanje i njen izbor nije nimalo nasumičan. Pozitivna aura, njen blistav osmeh i njen "joie de vivre" inspirisali su kreatore Choparda.

Poznata je ljubav brenda Chopard prema sedmoj umetnosti. Tako je, pored učešća Džulije Roberts, kuća sarađivala i sa kanadskim rediteljem, scenaristom i glumcem, Kzavijerom Dolanom, koji se obavezao da napravi spot kampanje za kolekciju „Happy Diamonds”.

Na snimku Džulija Roberts nosi jednostavan i vanvremenski stajling, odnosno belu košulju i farmerke, ali i svoj blistav osmeh. Gleda u objektiv, osmehuje se, bezbrižno pleše i naravno, nakit i satovi iz kolekcije „Happy Diamonds” čine rezultat svežijim, modernijim i šik.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group