Chanel Mademoiselle J12 – satovi koje će obožavati ljubitelji Koko Šanel

Chanel odaje počast samoj dizajnerki, Gabrijeli Šanel lansiranjem ograničenog izdanja sata Mademoiselle J12.

Opisan kao grafički i neobičan, novi Chanel sat Mademoiselle J12 odaje počast eleganciji i suštini kultnog brenda, zadržavajući njihov savremeni pristup stilu. Za razliku od klasičnog izgleda prošlih Chanel satova, novi J12 pleni likom Koko Šanel u komičnom stilu koji preuzima brojčanik sata, dok se njene ruke pomiču danonoćno sa uperenim prstima koji pokazuju vreme.

Sa njenom slikom na brojčaniku, tipični crno-beli satovi inspirisani su slikom legendarne i neponovljive dizajnerke u bašti njene vile na jugu Francuske, koja nosi prepoznatljivu prugastu breton bluzu i elegantne pantalone sa dugmićima.

Oba sata su opremljena mehanizmom kalibra 12.1 sa samonavijanjem, koji je dizajnirao švajcarski proizvođač Kenissi i stižu u kućištu od safirnog kristala. Crna opcija je ukrašena lakiranim brojčanikom, uz veoma otpornu crnu keramičku narukvicu, dok je bela iteracija njegov kontrastni blizanac.

Više o novim satovima Chanel Mademoiselle J12 La Pausa možete otkriti na sajtu luksuznog brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group