Moda - Satovi i nakit

Biserni nakit u baroknom stilu

Ovog smo se proleća prosto zaljubili u sve što ima dodirnih tačaka sa morskim dubinama.

U iščekivanju vrelih letnjih meseci i sunčanja na plaži, svoje okruženje smo ispunili plavetnilom, školjkama, biserima i tragovima peska. Modne piste su prepune odeće i obuće koja inspiraciju crpi iz mora. Ona kao da nam šalje nevidljive znake da je vreme za smelije detalje. Ovo se u velikoj meri odnosi i na nakit koji će dominirati ulicama ovog leta.

Ove sezone smo se opredelili za najženstveniji među svim stilovima - barokni nakit sa biserima. Gotovo da ne postoje reči kojima se mogu opisati ovi delikatni primerci čiji je zadatak da krase vašu pojavu. Njihov intenzivan sjaj, perfekcija na najvišem nivou, detaljna izrada i pregršt najrazličitijih modela, izdvaja ih od svega što smo do sad mogli da vidimo.

Prstenje, minđuše, ogrlice i svakako narukvice baroknog stila inspirisane morem i ukrašene biserima postale su apsolutni hit ove sezone. Od sitnijih detalja do zaista velikih koji skreću pažnju, oni na sebi svojstven način ističu vašu ženstvenost i naglašavaju vašu nežnu stranu ličnosti. Oni su jasan pokazatelj vaše odlike da cenite detalje i da znate da prepoznate kvalitet kada ga imate u svojim rukama.

Ukoliko vam je potrebno malo dodatne inspiracije kako biste znali kakav nakit je tačno u pitanju, i kako da ga kombinujete sa svojom garderobom, naša galerija fotografija vam stoji na raspolaganju. Smerni primerci, savršeni su za ozbiljnije varijante, dok su nešto upečatljiviji kao stvoreni za važne događaje na kojima želite da budete primećeni.

Barokni biserni nakit, zapravo i nije samo deo aksesoara, već je vaš način da izrazite jasan stav. U kombinaciji sa zlatom, ružičastim zlatom, metalom, srebrom i drugim metalima, ovi biserni momenti zaista izgledaju fantastično! Možete ih kombinovati sa kožnim ogrlicama, metalnim lancima, plastičnim perlicama – izbor je neverovatan.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group