Bijonse i Džej-Zi u novoj reklamnoj kampanji Tiffany & Co

Bijonse, Džej-Zi, Baskijatova dosad nepoznata slika i čuveni žuti dijamant glavni su likovi reklamne kampanje Tiffany & Co.

Činjenica da će Bijonse i Džej-Zi postati nova lica Tiffany & Co -a postala je poznata pre nekoliko nedelja, ali sada je jasno da je kuća nakita pristupila snimanju nove reklamne kampanje sa posebnom odgovornošću. Pored najpopularnijeg para u Americi (i, verovatno, celog sveta), ranije nepoznata slika Žan Mišel Baskijata „Equals Pi“, napravljena u „korporativnoj“ boji Tiffany Blue (pre toga je bila u privatnoj kolekciji i nikada nije bila javno izložena), pojavila se na fotografijama reklamne kampanje, kao i legendarna ogrlica sa žutim dijamantom težine 128,54 karata, koju su samo tri osobe nosile u istoriji: Meri Vajthaus, Odri Hepbern i Lejdi Gaga.

Ova reklamna kampanja prvi je korak novog lidera brenda u velikom rebrendiranju. Ranije ove godine, luksuzni konglomerat LVMH kupio je legendarnu kuću nakita, a kasnije je zamenjen ceo menadžerski tim. Već možemo reći da su uloženi veliki napori u ažuriranje imidža Tiffany & Co: nije lak zadatak privući takve kultne muzičare kao što su Bijonse i Džej-Zi  da učestvuju u reklamnoj kampanji. Štaviše, veliki je potez kupiti umetničko delo u željenoj nijansi, koje niko do sada nije video!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group