Moda - Satovi i nakit

Otkrivamo: minđuše koje su pravi hit leta

Da li vam je potrebno malo osveženje ovog leta?

Pritom, ne mislimo na hladnu limunadu, mada bi ona zaista dobro došla. U pitanju je nakit koji će glasno istaći vaš stil. Zavodljive alpinističke minđuše, obišle su svet i kako se čini dobile brojne sledbenike. Poznatije još i kao Climber ili Klajmber minđuše specifične su po svom načinu penjanja uz donju liniju vašeg uha. One stvaraju optičku iluziju da na ušnoj resici imate više minđuša postavljenih jednu uz drugu, vrlo blisko.

Toliko jednostavne, a toliko fantastične, da vas svega nekoliko koraka deli od vrlo upečatljivog izgleda. Ako imate pirsing u gornjem delu uha, i želite da ga istaknete na suptilan način,  ovakve minđuše su trend za kojim možete da pođete.

Climber minđuše su, za razliku od mnogih, jednostavne za nošenje, jer ih praktično ne osetite. Savršena su dopuna gotovo svim stilovima odevanja, a budući da nam dolaze u nebrojano mnogo kombinacija, imate mogućnost da istakenete svoju pojavu na nov način.

Savršen su dodatak jednoj savremenoj ženi koja voli upečatljive detalje. Uz ove šik minđuše, vaša pojava izgleda sveže, odvažno i zaista privlačno. Zavirite u našu galeriju i upoznajte se sa minđušama koje su postale broj 1 ovog leta, kada je nakit u pitanju.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group