10 Najboljih načina da nosite zlatni nakit

Više slika

Više slika

Zlato je najtrajniji plemeniti metal. Dolazi u opsegu boja koje uključuju žutu, roze i belu. Kao i kod bilo koje vrste nakita, postoji umetnost nošenja zlata.

Zlato je oduvek predstavljalo simbol bogatstva, moći, raskoši...Nosile su ga naše bake i mame, ali su dizajneri zlato ili nakit obojen u boji zlata vratili na modnim pistama. Moderne dame često nose najlepše komade zlatnog nakita, a važno je znati kako se nosi zlatni nakit.

1. Manje je često više

Kada je u pitanju zlato, manje nakita je često najbolji način da zablistate. Najbolje je izabrati jedan komad zlatnog nakita koji će privući svu pažnju i eliminisati sve ostalo. Burme su, naravno, izuzetak od ovog pravila.

2. Kombinacija boja

Zlato se smatra metalom u "toplim" tonovima, tako da je poželjno kombinovati ga sa primarnim bojama i tonovima dragulja. Izgleda posebno dobro sa belim i jesenjim bojama. Crna i zlatna su takođe u ljubavi.

3. Miks metala

Trendovi u modi se menjaju, a to važi i za nakit. Ranije je bilo neprihvatljivo kombinovati zlato sa drugim vrstama metala. Međutim, danas mnoge modne kuće savetuju da hrabro kombinujemo zlato sa bilo kojim drugim metalom. Možete čak i da kombinujete različite tonove zlata (žuto, belo, ružičasto, itd). Važno je da, prilikom mešanja metala, imate određenu temu na umu, tako da se komadi međusobno dopunjuju.

4. Vintage nakit

Vintage zlatni nakit je trenutno vrući trend. Vintage prstenje i broševi su posebno u modi. Vintage komade nakita možete kombinovati sa modernim komadima nakita. Kao dodatni bonus, možete pronaći neke lepe komade nakita u potkrovlju bake i uštedeti novac za bitnije stvari.

5. Slojevite lanci

Slojeviti zlatni lanci su takođe u trendu ove sezone. Oni savršeno dopunjuju vaš dekolte, a možete izabrati lančiće u istoj boji, ili se poigrati bojama i teksturama.

6. Dodajte bakar

Bakar izgleda sjajno sa zlatom u roze boji, jer ružičasto zlato sadrži viši nivo bakra u odnosu na druge tonove. Nakit od ružičastog zlata dobro se kombinuje sa torbicama, kaiševima i cipelama koje sadrže jake bakarne nijanse. Zajedno, ova dva metala će proizvesti veoma topao izgled.

7. Lak za nokte

Postoje dva načina da uparite lak za nokte sa vašim zlatnim nakitom. Nude tonovi se smatraju klasikom, jer oni imaju tendenciju da budu topli i lepo pristaju svim nijansama zlata. Ako ne volite nude tonove na noktima, pokušajte sa crvenim lakom, ili odaberite crni lak koji ćete dekorisati zlatnim akcentima ili cirkonima.

8. Dijamanti su najbolji prijatelji zlata

Dijamanti i zlato idu zajedno prilično dobro. Potražite jedinstvene boje dijamanta, kao što je crna, da uparite sa zlatom. Ne zaboravite da se žuto zlato najbolje slaže sa toplim tonovima, što znači da beli i žuti dijamanti najbolje idu u paru sa žutim zlatom.

9. Ružičasto zlato

Ružičasto zlato je trenutno veoma popularno. Ovaj divan ton savršeno upotpunjuje gotovo svaki ton kože i može ulepšati svaku garderobu sa kojom je upareno. Narukvice sa gravurom od ružičastog zlata su posebno moderne.

10. Staro i novo

Ponekad, mešanje starog i novog nakita može da stvori veoma moderan izgled koji čak ni najnoviji komadi ne mogu da postignu. Mešanje starog i novog je najbolji način da iskoristite sve prednosti nakita i uvek izgledate moderno i stilizovano.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group