Viktorija De Anđelis je novo lice Emporio Armani Underwear kampanje

Otkrijte kampanju Emporio Armani SS24 Underwear u kojoj se pojavljuje Viktorija De Anđelis članica benda Moneskin.

Italijanska modna kuća Emporio Armani predstavila je svoju kampanju donjeg rublja za proleće/leto 2024 u kojoj je glavnu ulogu dobila talentovana i očaravajuća Viktorija De Anđelis, basista grupe Maneskin, koju je fotografisao modni fotograf Đampaolo Sgura. De Anđelis otelotvoruje duh brenda, oživljavajući suštinu slobodnog i smelog duha i senzualnost koja definiše ponudu donjeg veša Emporio Armani.

U srcu kolekcije su lagane tkanine koje nežno oblače telo, stvarajući besprekorno i udobno pristajanje. Igra čipkom i naborima daje dodir ženstvenosti, dok elastični umeci ukrašeni kultnim logotipom Emporio Armani daju poseban šarm svakom komadu. Pažnja posvećena detaljima je očigledna u svakom dizajnu, odražavajući posvećenost brenda kvalitetu i izradi.

Za žene koje zahtevaju najbolje, čak i ispod odeće, Emporio Armani nudi luksuzne tkanine i sofisticirani vez. Kolekcija donjeg veša odiše sofisticiranošću i privlačnošću, naglašavajući ženstvenost svake žene svojom klasičnom, ali modernom estetikom. Od čipkanih grudnjaka sa prefinjenim cvetnim detaljima do grudnjaka u obliku trougla, svaki komad je napravljen da spoji funkciju sa modom.

Jedna od karakteristika kolekcije je besprekorna ravnoteža klasičnog i savremenog stila. Čipkasti bralete ukrašen složenim cvetnim detaljima, savršena je dopuna jaknama muškog kroja, stvarajući zadivljujuću igru kontrasta. U međuvremenu, push-up ili trouglasti grudnjaci su dostupni u raznim bojama, kao i sa dezenom nudeći besprekorne, minimalističke stilove koji su naglašeni prepoznatljivim logotipima Emporio Armani.

Inovativne tkanine i majstorstvo su na čelu ponude intimne odeće Emporio Armani. Tehnika šivenja stvara komade sa potpuno ravnim ivicama, obezbeđujući glatku siluetu i eliminišući vidljive linije gaćica. Bilo da se odluče za klasične ili brazilske gaćice, žene mogu da prihvate i udobnost i stil bez kompromisa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group