Dženifer Lopez predstavlja Silky Intimates novu kolekciju donjeg veša Intimissimi

Više slika

Više slika

Otkrijte kolekciju grudnjaka i gaćica koji odišu udobnošću i elegancijom...

Intimissimi Silky Intimates linija obećava osećaj svile koja grli vaše telo, a koja je omiljena i zvezdi Dženifer Lopez.

Ambasadorka brenda od marta 2023. godine, američka zvezda isprobava nove Silky Intimates komade i pozira ispred objektiva Normana Džin Roja, noseći grudnjake i gaćice iz kolekcije koji odišu udobnošću, stilom i elegancijom.

Kampanja prati lansiranje Intimissimi nove Silky Intimates kolekcije. Pod kreativnim rukovodstvom Rikarda Ruinija i objektiva fotografa Normana Džin Roja, kampanja senzualno hvata Dženifer Lopez dok se kreće između sjajnih svilenih tkanina, savršeno otelotvorujući ženu koja nosi i uživa u elegantnom i udobnom vešu Silky Intimates brenda Intimissimi. Vizuelno impresivnu sliku stvara igra između lakoće i mekoće mikrovlakana i sjaja i luksuza svile.

Napravljena od Intimissimi prepoznatljivog ultralakog mikrovlakana, kolekcija Silky Intimates je dizajnirana u Italiji i ručno izrađena od strane majstora za donje rublje. Rezultat ovog rada je lagano donje rublje koje se oseća kao svila, a istovremeno pruža povećanu izdržljivost za svakodnevnu upotrebu. Intimissimi redefiniše suštinu italijanskog načina sa svakodnevnim intimnim stvarima koje grle telo kako bi se svaka žena osećala najbolje svaki dan.

„Uvek sam u potrazi za kvalitetnim tkaninama i najboljim udobnim krojem. Intimissimi Silky Intimates linija je savršena kolekcija – klasična je, a tkanine su luksuzne“, kaže ambasadorka globalnog brenda Dženifer Lopez. „Veoma je važno da se osećate udobno i snažno u komadima do kože, a ova kolekcija to postiže. Deluje kao svila, ali je napravljena od ove neverovatno izdržljive tkanine koja grli vaše telo kao druga koža.“

Dizajniran i izrađen od strane žena, svaki komad u kolekciji je nazvan po jednoj Italijanki i nudi eleganciju i stil bez kompromisa u pogledu udobnosti i kvaliteta. Sofia grudnjak nudi prirodno podizanje i oblik sa žicom za podupiranje poprsja, Greta grudnjak ima šire naramenice, skrivene donje žice i mrežaste šavove, dok Adele grudnjak ima korpice koje prirodno podižu grudi i idealno pristaje svim ženama. Svi grudnjaci su napravljeni sa pažnjom od Intimissimi ultralahkih mikrovlakana, nudeći celodnevnu udobnost i osećaj kao da nemate nište ispod odeće.

Za Intimissimi, donji veš je izraz ličnog stila, daje ženi moć da pokaže svoju ličnost i da se kreće ceo dan sa samopouzdanjem. Kolekcija Silky Intimates podiže svakodnevicu sa neuporedivim kvalitetom i tehnikom italijanske izrade, omogućavajući ženama da rade upravo to: odišu snagom i samopouzdanjem. Baš kao Dženifer Lopez!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group