Victoria's Secret predstavlja Fantasy Bra 2015. godine

Na Victoria's Secret Fashion Show-u 2015, Lili Oldridž hodaće pistom u neverovatnom Fantasy Bra grudnjaku.

Sa 685 uloženih sata rada i preko 6.500 dragih kamenčića i ukrasa, najnovija Victoria's Secret Fantasy bra 2015, pod nazivom Fireworks Fantasy Bra, vredi neverovatnih 2 miliona dolara.

Victoria's Secret Fashion Show je jedan od najiščekivanijih događaja ove godine, a do sada je predstavljen veliki broj različitih “anđela” u Fantasy Bra grudnjacima, od Adriane Lime do Klaudije Šifer, Mirande Ker i Žizel Bundšen. Za ovu reviju 2015, 29 - godišnji model Lili Oldridž, prati u stopama njene prethodnice. Ovo je zaista odlična prilika za veteranku, koja hoda na pistama Victoria's Secret brenda od 2010. godine.

Impresivni grudnjak, inspirisan je pravim vatrometom. Svaki poludragi kamen, čak 6.500 njih, je oprezno korišćeno da liče na pravi vatromet na telu modela. Grudnjak je dopunjen sjajnim pojasom koji je obmotan oko struka modela. Mouawad brend nakita preuzeo je odgovornost za projektovanje, a zatim i stvaranja Victoria's Secret Fireworks Fantasy Bra, koristeći 14 različitih vrsta dragog kamenja (plavi topaz i žuti safir), 375 karatnih dijamanata i 18K zlata.

Osnovan 1890. godine, Mouawad savršeno razume Victoria's Secret filozofiju. Mouawad umetnici projektuju Victoria's Secret Fantasy grudnjake od 2001. godine, a zapravo ovo nije prvi put da su uspeli da sastave takvo remek - delo.

"Ja se ne plašim, ja sam uzbuđena i nestrpljiva sam da se pojavim na pisti u ovom grudnjaku. Neke od devojaka koje su nosile Fantasy bra u prošlosti kažu: “Uživaj u svakom trenutku.” To je tako poseban doživljaj i zaista sam uzbuđena." – rekla je Lili Oldridž.

Možda je morala da sačeka skoro 6 godina da postigne takav uspeh, ali njeni napori nam zaista dokazuju da dobre stvari dolaze onima koji čekaju.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group