Victoria's Secret predstavlja novi Fantasy Bra

Vrednosti 2 miliona dolara!

Do velike godišnje revije Victoria's Secret koja će se održati u Šangaju ostalo je nekoliko dana, a brend nastavlja da zagreva interesovanje za veliki šou.

Nedavno je objavljena vest o saradnji brenda Victoria's Secret sa Balmainom, a sada možemo proceniti novi model legendarnog grudnjaka - Fantasy Bra.

Svake godine, jedan „anđeo“ brenda Victoria's Secret ima čast da predstavi skupoceni grudnjak. U ovoj ulozi našle su se Adriana Lima, Žizel Budšen i Jasmin Tuk, a ove godine će skupoceni bra predstaviti brazilski model Lais Ribeiro.

Na izradi grudnjaka su radili draguljari iz kompanije Mouaward ukrašavajući ga sa šest hiljada dragocenih kamenčića i zlatom od 18 karata. Ove godine, „Champagne Nights Fantasy Bra“ izgleda spektakularno.  

Da na reviji predstavi Fantasy Bra san je svakog modela Victoria's Secret. Čini nam se da su suze radosnice Lais Ribeiro koštale više od najdragocenijih kamenčića. Pogledajte njenu reakciju! 

M.L.

foto: Victoria’s Secret

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group