Udobni grudnjaci bez žica koje možete nositi tokom celog dana

Udobnost je postala ključni faktor na polju savremene mode.

Ovaj trend užurbanim korakom se probija u industriji donjeg rublja, jer savremena žena želi pored estetskog izgleda i da bude zadovoljna udobnošću donjeg veša koji nosi. Sve više svetskih bredova nudi svojim kupcima specijalno dizajnirane grudnjake, koji su savršeni za nošenje tokom celog dana. Meki, udobni, elegantni i bez klasičnih žica oni su kao stvoreni za sve dame koje ne žele da njihova lepota bude na bilo koji način sputana.

Bilo da ste u potrazi za grudnjakom koji ćete nositi pri radu od kuće, odlasku na posao, za šetnju gradom ili u večernjim satima kada želite da budete kraljica plesnog podijuma, među onima koje vam danas predstavljamo sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara vašim kriterijumima. Toliko prijatni za nošenje da ćete i zaboraviti da ih imate na sebi.

S druge strane ovi grudnjaci pružiće vašim grudima taman toliko potpore da vam bude udobno dok ih nosite, bez prisustva žica i dosadnih korpi. Apsolutno prirodan osećaj koji se može porediti samo sa odsustvom grudnjaka. Neprimetni ispod odeće, a opet toliko prisutni da učine da vaše grudi imaju savršen oblik ispod tanke majice.

Napravljeni od kvalitetnih materijala, sa čipkom, satenom i prozirnim detaljima prosto vas izazivaju da ih zamislite na sebi. Sa prolećmom sezonom ispred nas, ono što svako od nas želi je malo više slobode, a upravo to je ono što vam selekcija grudnjaka koje vam danas predstavljamo donosi.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group