Triumph vas poziva da izrazite sebe novom Flex Smart linijom donjeg veša

Trendovi koji su se pojavili kroz kolekcije jesen/zima 2022 slave raznolikost.

Novi trendovi vas pozivaju da budete kreativni, da ne zaboravite da podržite svoju ličnost i ono za šta se zalažete, čak i ako teškoće svakodnevnog života to često ne dozvoljavaju. Upravo to Triumph slavi svojom novom kampanjom “It’s Personal”.

Koliko je lako konačno izraziti ko ste, a da svoje potrebe ne stavljate na drugo mesto? Najveći brend donjeg veša daje odgovor dok u isto vreme publici predstavlja svoju novu kolekciju koja zadovoljava lične potrebe savremene žene. Za Triumph je važna različitost svake žene, tu je da podrži i razume sve potrebe žena, dizajnirajući udobno donje rublje inovativnog dizajna.

Za svoju kolekciju jesen/zima 2022, Triumph nastoji da stvori istinski emocionalnu vezu fotografisanjem stvarnih žena, bez filtera, bez scenarija i bez studija. One će ispričati svoju priču, tačno onako kako žele.  

Recite "zbogom" stresu, jer je serija Flex Smart dizajnirana da se prilagodi svakom različitom pokretu tela. Udoban i fleksibilan gridnjak postaje vaš saveznik protiv zahtevne svakodnevice. Šta ga čini posebnim? Njegov dizajn sa elastičnim trakama, koje su postavljene tako da podržavaju i prilagođavaju se svakom vašem pokretu. Izrađen je od neverovatno mekane tkanine koja vam omogućava da grudnjak savijete i čuvate bez gužvanja (što znači da ga možete nositi svuda sa sobom).

Monohromatski grudnjaci su izrađeni od recikliranog materijala koji reguliše temperaturu, dok njihov dizajn bez žica čini vaše pokrete još udobnijim. Flex Smart takođe ima „pametnu“ metodologiju od 1 do 4 koja pokriva 24 tradicionalne veličine. Naći ćete ga u 4 nijanse kao što su bordo, siva, crna i svetlo zelena.

U Flex Smart seriji ćete pronaći željenu udobnost i podršku, noseći donji veš kao da je dizajniran specijalno za vas. #ItsPersonal

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group