Top 7 najlepših steznika

Sarah Hajland, Kim Kardašijan, Eva Longoria... Šta imaju zajedničko ove poznate zvezde?

Sve nose steznike! "Svaka žena, bilo da nosi S ili XL odeću, treba da ima barem jedan steznik u svom ormanu. 'Body Wrap' ima model koji čini moje obline glatkim i mršavijim ispod uskih haljina i ne ostavlja nikakve vidljive linije," rekla je Kim za jedan američki časopis.

Jedina stvar koja može biti negativna kada su u pitanju steznici, jeste da ponekad mogu biti dosadni. Baš iz tog razloga, izabrali smo za vas sedam steznika koji su prelepi i koje sa zadovoljstvom možete nositi. Od seksi, do opuštenijih komada, svaki je vredan pažnje.

1. Haute Contour Nouveau thong steznik - Spanx

Ovaj steznik dokazuje da komadi koji oblikuju telo mogu biti izuzetno seksi. Pore toga, savršen je za stomak.

2. Allure steznik-suknja - La Perla

Ovaj polu-steznik je jednostavno prelep. Možete ga upariti sa suknjom koja je dužine do kolena i dodati sa njim elegantnu liniju čipke na donjem šavu.

3. Lace 'n' Smooth - Bali

Pojeli ste začinjenu hranu, stomak vam se malo naduo, a treba da idete? Nema problema, jer će ovaj steznik sa lakoćom srediti vašu nadutost i učiniti je nevidljivom. Uz to, osećaćete se udobno i seksi.

4. Randall Slip - Yummie

Ovaj prelepi steznik je sve što vam treba u jednom stezniku: ugrađene korpe za grudi, možna tehnologija oblikovanja, silikon koji sprečava pomeranje i bretele koje se nameštaju prema vašim potrebama.

5. Modern Lights - DKNY

Udobno, pomešano sa seksi jednodelnim steznikom zvuči više nego odlično. Nosite ga ispod suknje olovka kroja i blejzera, kako biste vaš stajling prebacili iz "običnog" do fenomenalnog!

6. Sophia Lace, steznik visokog struka - Le Mystere

Intrigantni detalji u vidu čipke će učiniti da se osećate seksi, čak i kada ne nosite seksi odeću. Ovaj komad je odličan za nošenje ispod pantalona dubokog struka, kao i suknje olovka kroja.

7. Filigra čipkana haljina-steznik - Wolford

Nemojte da vas delikatna prirodna ove prilagodljive haljine prevari - ovo je jedan od najboljih steznika na tržištu- Ovaj komad je bez šavova i može se zakačiti za grudnjak, što znači da nema duplih bretela!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group