Moda - Donji veš

Sportski donji veš : Toliko je seksi da ćete ga nositi stalno

Koliko često nosite seksi donji veš?

Verovatno ne mnogo puta, osim u posebnim prilikama. Međutim, često se govori da celokupan stajling, bez obzira koliko dobro izgledao, nije potpun bez adekvatnog donjeg veša (iako ga samo vi vidite).

Suprotno tome, sportski veš, kao što su bokserice i topovi koji drže sve na mestu, se uglavnom nose tokom treninga, ali u danima kada ste opušteni i kod kuće i kada ne želite da vas bilo šta steže.

Da biste svaki dan nosile seksi donji veš, koji je pritom i udoban kao sportski, izdvojili smo za vas komade koji ispunjavaju oba kriterijuma. Pogledajte:

1. Heidi Klum Intimates -  Before Sunrise mekani grudnjak i gaćice

Kao obična pamučna majica, ali u stilu donjeg veša!

2. Olympia Activewear Bia kratke bokserice

Ove kratak šorts-bokserice su isprva bile namenjene za vežbanje, ali ako uz njih obučete svileni ili grudnjak sa providnim ili čipkanim detaljima, biće odličan za pokazivanje u spavaćoj sobi.

3. Mary Young top

Ovaj topić koji je inspirisan atletikom izgleda super seksi sa čipkanim donjim delom, ali se isto može nositi i kao krop top uz suknju olovka kroja.

4. Beli Essaouira bodi

Nije u potpunosti od čipke, a nije ni mrežast - ovaj bodi može imati sva izgleda: sportski - uz grudnjak i seksi - bez ičega ispod.

5. Fabletics Hudson top

Ovaj zabavni topić je sladak, a istovremeno i rlo seksi uz recimo, crvene čipkane gaćice, haltere i mrežaste čarape. Pin ap stil, što da ne! (I prvenstveno je jako udoban!)

6. Michi Bionic bodi

A bodysuit that keeps you covered where it counts and shows off everything else transitions seamlessly from the barre (with some leggings on top!) to the bedroom.

7. Xirena Midnight Train Metallic Tais grudnjak and Cleo gaćice

Ovaj spoj grudnjaka i gaćica su elegantni, ali i potpuno drugačiji - u pozitivnom smislu naravno.

8. Cosabella Triathalon sportski top

Ovaj sportski grudnjak ima “stratešku” mrežu, baš tamo gde treba... Dejt u teretani? Uveliko ste obezbeđeni.

9. The Nude Label grudnjak sa zanimljivim isečkom

Pamučni grudnjak je toliko mekan, da se može nositi i na spavanje, dok seksi isečak daje tačnu seksi dozu za “akciju” pre odlaska na spavanje.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group