Moda - Donji veš

Sigurna seksualnost: nova kolekcija donjeg veša Women’secret

Brendovi donjeg veša počinju da obraćaju sve veću pažnju na udobnost, ne zaobilazeći estetski trenutak.

U modnoj industriji, dizajneri daju dubok smisao kolekcijama, kreirajući donji veš koji je mnogo više od lepog i zadovoljava sve potrebe žena. Brendovi se ne boje da pokažu svoj položaj u odnosu na žensko telo: lansiraju kampanje koje pozitivno utiču na žene, angažuju najrazličitije modele i tako pomažu devojkama da pokažu svoj stil.

Brendovi takođe pokušavaju da ožive bodi-pozitivizam i probude kod devojaka ljubav prema svom telu.

Najbolji primer je nova kolekcija ženskog veša brenda Women’secret. Kolekcija bogatih nijansi ružičaste, crvene, plave i zelene će dodati raspoloženje razigranosti i nežnosti. One dame koje ne mogu da odluče o stilu, brend predlaže da ove godine obrate pažnju na modele sa tankim trakama. Posebno će biti lep izbor za Dan zaljubljenih.

U novoj kolekciji, romantični modeli su predstavljeni sa vezenim cvetnim uzorkom i transparentnim detaljima, dok su crvene i crne nijanse odlična opcija za posebnu priliku. Women’secret je brend donjeg veša koji pomaže ženama i devojkama da se osećaju ugodno i seksi.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group