Saveti za žene sa malim grudima

Da li vam male grudi prave „problem“ ? Mi imamo odlične savete za vas...

Koliko problema imaju žene sa većim grudima, toliko ih imaju i one koje nisu baš obdarene. Naravno, ovo se odnosi na biranje odgovarajućeg grudnjaka, koje zna da bude vrlo iscrpljujuće.

Sve mislimo: „Aha, nosim taj i taj broj, ovaj brushalter će mi biti odličan,“ bez probanja bez bilo kakve provere. I onda se desi to čuveno bockanje sa strane, žuljanje i ostali slični problemi sa kojima se susrela gotovo svaka ženska osoba.

Zato vam danas predstavljamo super sedam saveta kako da izaberete grudnjak koji će vam u potpunosti odgovarati i koji će pružati dobru potporu grudima.

1. Materijal

Materijali su jako bitni kod odabira grudnjaka i ne, nije svejedno. Ono što morate znati je da se čipka više pripija uz kožu nego neki bilo koji drugi materijal. Zato, ako pronađete model koji vas s mnogo sviđa, ali vam je bio veliki kada ste ga promenili, potražite isti ili sličan od drugog materijala - videćete razliku.

2. Veličina

Naravno, veličina je vrlo bitna i to već znate. Ako ne znate kako da pravilno premerite veličinu svojih grudi pratite ove korake:

 1. Uzmite krojački metar i izmerite obim leđa i grudi;
 2. Pravilno oblačite grudnjak: prvo navucite bretele, zatim se nagnite napred i zakačite kopče. Grudi treba lepo da upadnu u korpe, ako nisu - namestite ih rukom;
 3. I uverite se da vas nigde ne steže;
 4. Zakopčajte ga za prve kopče;
 5. Bretele ne smeju da vam stežu ramena;
 6. Perite ih ručno;
 7. Menjajte grudnjake svaki dan;

Suzana Pentland, stručnjak za grudnjake kaže da bi trebalo kupovati nove grudnjake na svakih šest meseci.

3. Oblik grudi

Nisu sve grudi istog oblika, jer se oni razlikuju bez obzira da li su grudi velike ili male. Push - up grudnjaci su odlični za žene koje imaju spuštenije grudi, dok su trouglasti grudnjaci sa debljim bretelama odlični za okrugliji oblik grudi.

4. Korset grudnjak

Korset grudnjaci su odlični za devojke sa manjim grudima. I bolje stoje manjim grudima, nekom većim (ali to su već ukusi). Ima blagi push - up efekat i sve drži na mestu; sa njim ne morate da se brinete uopšte.

5. Push - up grudnjaci

Ili grudnjaci sa punjenjem su odlični za žene sa malim grudima, ali morate biti oprezni sa njim, jer zna da bude neudoban. A, udobnost zavisi od načina nošenja - ako nije dobro stavljen, žuljać e vas.

Jastučići treba da budu ispod grudi, a ne prislonjeni na njih, jer je njihova funkcija (kao što i samo ime grudnjaka kaže) da podižu grudi. Ako vam se ovo ipak desi, uzmite veći broj grudnjaka.

6. Sportski grudnjak/topić

Trenirate? Ili volite kod kuće da vežbate kako biste ostali u formi? Sportski grudnjak vam je onda i više nego potreban! On učvršćuje grudi i ne da im da se pomeraju, bez obzira koliko skačete.

Stručnjaci došli do saznanja da čak i najmanje poskakivanje grudi dovodi do gubitka njihove elastičnosti.

7. Bretele

Ako imate problema sa bretelama, jer vam stalno spadaju ili vas stežu koliko god da ih opuštate, probajte različite tipove bretela. Na tržištu ima toliko varijanti, da možete da birate koliko god želite. Od ukrštenih do onih koje idu oko vrata sve su odlične i drže grudi na mestu.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group