Novi ambasador Victoria's Secret brenda po prvi put je muškarac

Victoria's Secret nastavlja trku koja je u skladu sa aktuelnim trendovima. Prvi put se jedan muškarac pridružio brojnim ambasadorima brenda donjeg veša. 30-godišnji Daren Barnet će predstavljati liniju Pink i pomoći brendu da kreira uniseks kolekcije.

„Kao portparol VS Pink, biću uključen u kreiranje rodno neutralne kolekcije brenda, podržavajući osnaživanje mladih i inicijative za podizanje svesti o mentalnom zdravlju“, napisao je Barnet na svojim društvenim mrežama.

Barnet je stekao slavu po ulogama u TV seriji „Ovo smo mi“ i u romantičnim komedijama: glumio je u filmu „I Never...“ za Netflix, a takođe je bio partner sa Ninom Dobrev na snimanju filma „Ljubavna zamka“.

Podsetimo, prošlog juna Victoria's Secret je potpuno promenio koncept i strategiju promocije. Njihove čuvene „anđele” zamenio je VS kolektiv – 7 žena ambasadora „poznatih po svojim dostignućima, a ne po proporcijama”. Pored toga, u snimanje filmova sve više se uključuju modeli plus-size, neprofesionalni modeli, devojke i žene sa invaliditetom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group