Nova Yamamay kolekcija posvećena je Danu zaljubljenih

Senzualna čipka, seksi izrezi i ženstveni cvetovi dominiraju Yamamay kolekcijom u čast Dana ljubavi.

Za Dan zaljubljenih Yamamay predstavlja kolekciju koja sadrži kultne komade jedinstvenog i prepoznatljivog stila - čipke i vezove u setovima donjeg veša, bodijima, slipovima, pidžamama, babydoll modelima, kimonima i haljinama, kao i pidžamama za romantične trenutke protkane elegancijom, misterijom i senzualnošću.

Yamamay nastavlja da stvara pravu modu sa seksi i glamuroznom dušom koja se može nositi svaki dan i držati korak sa vremenom i potrebama potrošača.

Eclipse

Ova široka kolekcija, posvećena Danu zaljubljenih, sadrži senzualnu i elegantnu čipku, ukrašenu cvetnim elementima u crnoj, najseksepilnijoj boji po definiciji, u svim komadima: grudnjak,  gaćice, bodi i kimono.

My Heart

Čipka u nijansi fuksije sa izrezom u obliku srca. Serija se sastoji od bratelle modela, bodija i francuskih gaćica.

My Heart II

Žakard satenski komadi sa printovima srca u boji fuksije. Linija uključuje topove, francuske gaćice, slipove i pidžame.

Oleander

Razigrani prozirni delovi karakterišu ovaj kolekciju od tila u prašnjavo ružičastoj boji. Čipka i kontrastni detalji dodaju senzualnost i ženstvenost. Seriju čine: push-up grudnjak, grudnjak sa trouglastim korpicama, brazilski kratak bodi i tange.

Delice

Moderan asortiman sa kontrastnim detaljima dizajniranim tako da naglase siluetu. Serija se sastoji od balkonet grudnjaka, ogrtača, grudnjaka sa trouglastim korpicama, bodija, brazilskih gaćica, francuskih gaćica i gaćica visokog struka.

Coquette

Cvetna čipka u kombinaciji sa plisiranim tilom. Kolekcija se sastoji od: braleta, francuskih gaćica, tanga i babydoll modela.

Just Love

Romantika i boja. Fuksija i crvena sa izvezenim srcima i frazom 'Just Love' predstavljaju ovaj deo kolekcije, koji uključuje balkonet grudnjak i tange.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group