Nova Rielli kolekcija inspirisana unutrašnjim hipikom u vama

Cilj ove robne marke je dizajniranje odeće koja će probuditi ono najlepše u svakoj ženi.

Iako ovakav jedan opis vole da koriste gotovo svi proizvođači u fashion industriji ovih dana, Rielli se za sada pokazao kao brend koji zaista stoji iza svojih reči.

Ova robna marka lepotu vidi u tome što svojim kupcima daruje retke, etički izrađene komade a svaki dizajn se sa posebnom pažnjom kroji, šije i distribuira do ulaznih vrata potrošača širom sveta.

Rielli sarađuje sa malim ali odabranim timom žena koje rade u udobnosti vlastitog doma a sve u cilju ručnog izrađivanja lepih, luksuznih kupaćih kostima.

Njihova najnovija kolekcija za proleće/leto 2021 pod nazivom SS21 inspirisana je morem, a sadrži komade koji su savršeni kako za kopno tako i za vodu. Izdvajaju se Cairo haljina u kremastoj i čokoladno braon nijansi kao i jednodelni kupaći kostim Mojave čija je silueta inspirisana kaktusom.

Još jedan zanimljiv komad u asortimanu je Tunic En Zèbre lagani pokrivač koji je izrađen od rastegljivog i prozračnog mrežnog materijala.

Rielli vas poziva da zgrabite boemsku maramu za glavu, minđuše od perli i njihove najnovije komade garderobe koja će vam pomoći da se teleportujete u nostalgične pustinjske snove.

Izvor: riellibrand

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group