Nova La Perla kolekcija donjeg veša pod nazivom Dreamcatcher

Kako samo ime kolekcije kaže, ova nova sanjiva kolekcija kao da je uhvaćena u snovima i prezentovana nežnijem polu od strane poznatog italijanskog brenda.

Ako volite nežne senzualne detalje donjeg rublja, ne propustite priliku da sebe obradujete jednim komadom ove nesvakidašnje seksipilne kolekcije.

Luksuzni italijanski brend La Perla predstavio je svoju najnoviju zavodljivu kolekciju donjeg veša, među kojima su svoje mesto našli trouglasti grudnjak, donje rublje, pidžama dugih rukav, spavaćice i ogrtači izrađeni od najfinije svilene tkanine. Najbolje od svega je to što je materijal prilagođen potrebi za pranjem u veš mašini, što je uzdiže visoko na lestvici najtraženijih.

Kolekcija je dostupna u crnoj, beloj i ledeno – plavoj varijanti, do kojih ćete sigurno izabrati onu koja na najbolji način prikazuje vaš karakter. Dizaj ove kolekcije inspirisan je ženstvenom i pojednostavljenom elegancijom 70 – tih godina prošlog veka. Istaknuti artikli u kolekciji uključuju trouglasti grudnjak sa odgovarajućim gaćicama visokog struka i svileni set pidžama dugih rukava, sa detaljima od čipke.

Ako se još uvek dvoumite oko toga šta biste želeli kao poklon od vašeg ličnog Deda Mraza, ova kolekcija je, malo je reći – savršen znak pažnje.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group