Moderni i seksi pleteni setovi za devojke sa stilom

Tokom godine koja je iza nas, većinu vremena proveli smo kod kuće, a to je značilo da smo većinom nosili udobnu i prijatnu odeću.

Zakoračivši u Novu godinu, za sad se makar nije toliko toga promenilo po pitanju slobode koja nam se pruža. I dalje se sve svodi na kućnu varijantu, kako rada tako i boravka tokom dana. Više nego ikad pre javlja se potreba za udobnim donjim vešom, u kom ćete se osećati komforno ali i dovoljno seksi. Jedan od vrućih trendova koji se provlači kroz ovu priču su pleteni setovi koji su naša današnja tema.

Donji veš koji nosite u velikoj meri otkriva mnogo o vašem karakteru. Ponekad je potrebno zaći u sferu koja ne uključuje klasične bruseve i gaćice, kako bi vaša senzulanost mogla da dođe do izražaja. Pleteni top i šorts su opcija za sve dame slobodnog duha, koje ne žele da se osećaju sputano, ni u kom pogledu. Savršeni za nošenje kod kuće, napravljeni od toplih i mekih materijala poput kašmira, kao stvoreni su za hladne zimske dane koji su pred nama.

Uz top i šorts, u ovoj kombinaciji možete da nosite i vrlo ležeran džemper koji služi kao savršena dopuna ležernom kućnom izdanju. Kombinacije boja protežu se u rasponu od savršenih čistih belih tonova, preko bež, krem do sivih nijansi koje deluju tako primamljivo. Zaboravite na neudoban donji veš, koji vas steže i ograničava da budete ono što jeste. Zamislite maksimalnu udobnost, opisanu neutralnim kolorom i posegnite za pletenim setovima koji su kao stvoreni za hladne zimske dane.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte magiju koja se krije u mekim pletenim setovima donjeg rublja.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group