MARY YOUNG – veš podjednako udoban za sve obline

Baš kao što i sam naslov kaže, Mary Young veš je zaista nešto što savršeno pristaje svim ženskim oblinama.

Neumoran proizvođač kanadskog donjeg veša ima novu kolekciju za proleće/leto 2021 i ovoga puta rešen je da se poigra sa jednostavnim nijansama koje su savršene za kombinaciju sa svim mogućim delovima odeće.

Asortiman se sastoji od dva grudnjaka, pet novih modela gaćica, dva gornja dela, dva bodija i jednog para pantalona (pidžama) u prljavo roze i nebo plavo nijansi. U samom startu se već izdvojio kontrastni grudnjak koji dolazi sa prozirnim detaljima u vidu mrežice, kao apsolutni bestseller na sajtu.

Odmah nakon njega dolazi kombinezon sa istaknutim leđima pod nazivom Nalini, za koji se slobodno može reći da predstavlja savršen komad odeće za odmor kod kuće.

Inače, sve ove komade Mary Young veša možete jako lepo upariti i sa farmerkama, šortsevima kao i trenerkama.

I ne zaboravimo da dodamo da je ovaj veš izrađen od održivih tkanina koje su dobre kako za žensko telo tako i za planetu. Kako i sami vole da se pohvale (a kako i vi sami možete videti na priloženim slikama) njihov veš je napravljen za baš svako telo na svetu.

Možda su zbog toga uvek tako jednostavni a ipak tako jedinstveni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group