Luxurious Sleep - Svilene pidžame su sinonim za luksuz i potrebu

One nisu samo elegantne, svilene pidžame imaju mnogo prednosti za kožu i san.

Beauty sleep je iluzorni san, luksuz koji se ne može kupiti, mogućnost koju užurbani život ne dozvoljava... i zvuči kao pojam iz bajke poput onog „Uspavana lepotica“.

Beauty sleep je, međutim, neophodan i koliko god da je teško sprovesti večernju rutinu... mora se praktikovati. Ovaj san traje 8 sati, tačnije nekoliko sati verovatno provedete gledajući TV, društvene mreže, e-mailove i uopšte bilo šta osim pravog cilja: spavanja. Ipak, postoji modni predmet, koji će vas svakako motivisati da ostavite radnu odeću i da se opustite. Svilena pidžama je neophodan luksuz koji svakako vredi dodati u svoju garderobu i večernju rutinu.

Ovo je luksuzni predmet, koji dolazi sa specifičnim rasponom cena. Međutim, vredno je investirati u pidžamu od svile, jer ima mnogo prednosti. Hiljade recenzija, komentara i postova na internetu hvale svilene pidžame, dok ih u isto vreme nekoliko kozmetičara i dermatologa preporučuje svim svojim klijentima bez obzira na godine.

Svilena tkanina pomaže koži da zadrži hidrataciju i prirodnu vlagu, održavajući svežinu, zdravlje i sjaj. Njen kvalitet takođe doprinosi smanjenju i pojavi bora. Svilena pidžama sadrži aminokiseline i prirodne proteine, elemente koji čak pomažu u borbi protiv akni na telu.

Takođe, svilena pidžama pomaže u smanjenju izloženosti štetnim hemikalijama. Proces proizvodnje ovih komada odvija se na kontrolisan i prirodan način. Nasuprot tome, mnoge tkanine na tržištu se proizvode od useva za koje su potrebni pesticidi, herbicidi i druge hemikalije.

Osim toga, svila je tkanina kao nijedna druga. Toliko mekana da vas direktno opušta, dok njena tekstura i izgled donose dašak luksuza u san. Elegancija, na kraju krajeva, ne mora biti ograničena na ulični stil, jer san ima svoje zahteve. Svilene pidžame su takođe toliko šik da se nose u noćnim izlascima u kombinaciji sa štiklama i biserima. Videli smo ovaj izgled čak i na crvenim tepisima, međutim, izdvajamo onaj Sare Džesike Parker.

U galeriji pogledajte nekoliko predloga koji će vas ubediti da vam je svilena pidžama neophodna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group