Moda - Donji veš

Kolekcija donjeg veša Incanto proleće/leto 2018

Heroina Incanto lookbook-a je u stanju da bude elegantna, ženstvena, rafinirana i seksi.

Spektakularni pejzaži i dvorci dugo godina su bili obeležje italijanskog brenda u reklamnim kampanjama. Ovog puta, ljubitelji brenda će uroniti u atmosferu luksuza, "Swarovski Crystal Worlds".

Nova kolekcija obuhvata sve najvažnije trendove u predstojećoj sezoni: provokativne krojeve, dekorativan vez, kao i brojne "dragocene" detalje u obliku bisera i stvarnih Swarovski kristala. Vodeću ulogu ima delikatna čipka i prisutna je na svim komadima iz nove kolekcije: grudnjacima, gaćicama, spavaćicama, ogrtačima, halterima i korsetima.

Posebno mesto u kolekciji je posvećeno bodiju – ovo je redak slučaj kada udobnost i seksepil nisu kontradiktorni. Budući hitovi proleće-leto sezone su modeli od čipke. Kolorit kolekcije predstavljaju intenzivna fuksija, pastelne nijanse roze i plave, plemeniti safirni tonovi i takođe beskompromisna crna.

U kolekciji možete naći seksi komplete, kao i bodije, spavaćice od svile, prozirne ogrtače i čarape. Vodeću ulogu u dekoru ima senzualna crna čipka, dekorativni vez i luksuzni kristali Swarovski.

M.L.

foto:Incanto

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group