Kim Kardashian dizajnira donje rublje za američki olimpijski tim

Kompanija Kim Kardashian pod nazivomn Skims postaje zvanična marka donjeg rublja američkog olimpijskog tima za 2021. godinu.

Moramo priznati da gotovo svi prikazani modeli takozvane “oblikovane odeće” na prvi pogled izgledaju prilično zanimljivo. Zapravo, Kim će ove godine biti zadužena ne samo za donji veš, već i za pidžame i loungewear kreacije američkog olimpijskog i paraolimpijskog tima.

Kao što verovatno već i sami znate, čuveni američki dizajner Ralph Lauren je već godinama unazad zadužen za stajling amerikanaca na ceremoniji otvaranja i zatvaranja olimpijskih igara, dok je kompanija Nike preuzela ulogu za oblačenje i stilizovanje sportista tokom samog takmičenja.

Sada ovom poznatom modnom dvojcu dodajemo i Kim, odnosno njenu Skims Olimpics liniju koja će inače već sledećeg meseca biti dostupna za online kupovinu.

Čuvena trendseterka je već izjavila kako je prilično uzbuđena zbog ove saradnje. Kako je objavila na svom instagram nalogu, već od svoje desete godine je znala sve o Olimpijskim igrama i to zahvaljujući svom očuhu koji je davne 1976. osvojio zlatnu medalju u desetoboju.

Od tada se ona divi snazi i upornosti sportista, pa nije ni čudo što se svim svojim bićem bacila na izradu underwear-a koji će krasiti američke sportiste tokom čuvene sportske manifestacije.

Photo: instagram.com/kimkardashian

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group