Kejt Mos je postala zaštitno lice brenda Skims

Pre nekoliko nedelja, Kejt Mos je primećena sa Kim Kardašijan u Rimu. Sada je jasno da su devojke, najverovatnije, razgovarale o saradnji. Danas je postalo poznato da je legendarni top model i ikona devedesetih, Kejt Mos postala zaštitno lice brenda donjeg rublja Skims, koji je osnovala Kim Kardašijan.

Na fotografijama Kejt pozira na neutralnoj pozadini u novim setovima brenda, koji su, prema rečima Kardašijan, „udobni, svestrani i dizajnirani za bilo koje telo“. Kadrove je snimila američka fotografkinja Dona Trope.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

"Prvi put sam upoznala Kejt Mos 2014. godine zahvaljujući Rikardu Tišiju i odmah me zadivio njen drski humor, autentična klasična lepota - od tada smo prijateljice! Novo lice brenda SKIMS ovog leta!" - podelila je Kim Kardašijan.

"Obožavam Skims od prvog dana kada je brend osnovan“, rekla je Mos u izjavi. "Ono što Kim radi sa brendom je tako sveže i moderno - ona ​​stvara donji veš koji je zaista potreban ženama i koji savršeno odgovara. Ja ga nosim, ​​nosi ga moja ćerka, čak i moja mama", nastavila je top manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group