Moda - Donji veš

Kakvo donje rublje nositi tokom leta 2020?

Verovatno se već užurbanim tempom pripremate za leto koje je pred vama. Kremice, krpice, sandalice, sve je tu.

Adekvatan aksesoar u vidu šešira, naočara za sunce i nakita, neizostavan je pratilac stila jedne dame. Međutim, na jednu stvar biste olako mogli da zaboravite, a to je – donje rublje.

Možda nemate naviku da sezonski menjate svoje donje rublje, ali po mišljenju stručnjaka to bi trebalo da postane vaša rutina. Pre svega jer je ovo rublje u dodiru sa vašim najintimnijim delovima, i shodno tome usled čestog kako nošenja, tako i pranja dolazi do gubitka njegovog kvaliteta. Nepotrebno je isticati koliko je kvalitetan donji veš važan za zdravlje i lepotu jedne dame.

Osim toga, donje rublje je tu da pobudi pažnju i razbukta maštu, a ako je iznošeno ili viđeno hiljadu puta, ono gubi svoju čar. Kada je u pitanju moda tipična za donje rublje, sezonski će uvek da se ističu noviji i zanimljiviji modeli, dok će rame uz rame sa njima da budu i oni praktični. Pomenuti modni stručnjaci ističu kako je važno posedovati i ležerno i senzualno donje rublje, za lakše iskazivanje željenog stajlinga.

Kada je leto 2020 u pitanju, prisutan je jedan detalj koji se primeti – a to je duboko donje rublje. Stil inspirisan 80-tim godinama prošlog veka, sa malim primesama modernosti u sebi. Neizostavna čipka je opšte prisutna, a sve pojedinosti vezane za trend u pogledu donjeg rublja za 2020. godinu, potražite u našoj galeriji fotografija.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group