Kako izabrati idealan donji veš za vrele letnje dane

Donji veš je nešto na šta krećemo pojačano da obraćamo pažnju već sa prvim jačim zracima Sunca.

Što je i sasvim logično, zar ne? Prošlo je vreme dugih rukava, odeće zbog koje smo bili zakopčani do grla i teških vunenih džempera koji nisu baš ostavljali mnogo prostora da se zaviri u “unutrašnjost”. Ne sumnjamo da ste i tokom zimskih meseci vodile računa o adekvatnom izboru donjeg veša, ali ipak želimo da podelimo par saveta koji vam mogu biti od koristi u danima koji dolaze.

Uvek dobro razmislite o materijalu

Rastegljivi til može biti jedna od zanimljivijih opcija – gotovo da se radi o vešu koji podseća na mrežu a ipak u sebi sadrži dovoljno elastičnosti i čvrstine da sve drži na mestu. Mekana i zaista prozirna tkanina koja će obezbediti da se i tokom leta osećate lagano i bezbrižno.

Ne sledite trendove slepo

Uvek idite na varijantu koja se vama najviše dopada i koja vam se do sada pokazala najučinkovitijom. Koja je korist od nekog trenda ukoliko vaše grudi ne dobijaju adekvatan tretman ili gaćice predstavljaju pravu noćnu moru umesto obećane udobnosti? Prosta stvar – odaberite ono što želite, uostalom, reč je o vašoj intimi.

A za dame sa većim poprsjem...

...imamo preporuku da ne robuju ogromnim korpama i da obavezno isprobaju i neke laganije varijante grudnjaka koje ne moraju uvek nužno imati milion (ne)potrebnog ojačanja u sebi. Osim ukoliko niste u džogingu ili na nekom redovnom treningu – dozvolite svom dekolteu da diše.

Pokažite svoje rublje ali na suptilan način

Baš kao što u ovoj galeriji možete videti idealnu kombinaciju čipkastog grudnjaka i otvorenijeg blejzera, tako uvek možete razmotriti opciju nežnog pokazivanja donjeg veša u kombinaciji sa nekom lagodnom slip haljinom. Kod ovakvih poteza je jedino bitno da izbegnete onu vulgarnu varijantu, sve ostalo što deluje nemarno i bezazleno će vam okolina uvek oprostiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group