Kako da odaberete brusthalter u zavisnosti od toga kakve su vam grudi

Lepota dolazi iznutra. Posebno ako imamo u vidu donji veš.

On je esencijalan, ukoliko želimo da naš izgled bude savršen. Kako birate brusthalter?

Verovatno obraćate pažnju na materijal od kog je izrađen, kao i na sam izgled istog. U suštini, ukoliko ste izabrali brusthalter kako valja, on ne sme da se primećuje, kao ni da ostavlja tragove na koži. Isto pravilo koje važi i za gaćice- ne smeju da se ocrtavaju ispod odeće. Treba da vam stoji kao druga koža. Vodite računa o tome koju garderobu nosite preko. Ako je leto, bolja opcija su svakako brushalteri bez ukrasa i glatki, jer će biti neprimetni ispod lagane garderobe. Već znate da je nedopustivo nositi taman veš ispod svetle garderobe, posebno ako je poluprovidna.

Ipak, da bi vam brusthalter savršeno pristajao, treba da ga uskladite i sa vlastitim grudima, u zavisnosti od toga da li su one male, asimetrične, malo opuštene, velike, kruškaste… Brusthalter bi trebalo da im da prirodan izgled i da eventualno koriguje karakteristike koje vam nisu po volji.  Sa ili bez žica, punjeni ili tesni… mogućnosti su velike. Pored estetike, koja je takođe važna, izbor brushaltera je takođe primaran za vaše zdravlje. Ukoliko se bavite sportom, a ne nosite odgovarajući brusthalter, možete imati velike probleme na duže staze.

Otkrijte koji brusthalter je najbolji za vas, bez odlaganja, imajući u vidu vaš oblik grudi i budite ponosni na svoj dekolte. Iako je oblik grudi prevashodno nasledan, vežbama možete raditi na čvrstini vaših grudi, uključujući u dnevnu rutinu nekoliko jednostavnih vežbi.

Trouglasti brusthalter

Ukoliko su vaše grudi male, okrugle i blago spuštene, onda je trouglasti brusthalter bez žica idealan za vas. On će učiniti da vaše grudi deluju prirodno.

Push up grudnjak

Ukoliko su vam grudi poprilično “pale”, vaš najbolji izbor je upravo ovaj tip brusthaltera jer će ih on podići. Takođe, izgledaće bujnije, a sve to zahvaljujući jastučićima koje ima u sebi.

Bandeau grudnjak

Ukoliko imate male grudi, ovaj grudnjak će vam pružiti udobnost i izgledaćete glamurozno. Nije namenjen velikim grudima.

Balkonet

Idealan je za okrugle grudi. Vrlo je seksi, budući da ostavlja jedan deo otkriven. U njemu ćete se osećati veoma poželjno.

Grudnjak za smanjivanje grudi

Ukoliko imate bujne grudi, a želeli biste da ih malo umanjite, onda je ovo vaš najbolji izbor. On daje podršku grudima, ali ih ne naglašava (poput push up grudnjaka, recimo).Dovoljno pritiska da ih učini manjim.

Sportski grudnjak

Kao što mu i samo ime nagoveštava, idealan je za bavljenje sportom, posebno ukoliko imate velike grudi. Jako je udoban i nećete imati osećaj da ga nosite.

Samolepljivi grudnjak

Idealan za osećaj udobnosti, posebno ako imate velike grudi. Takođe je pogodan za male i čvrste grudi. Idealan je za večernje haljine, koje otkrivaju leđa.

Grudnjak sa više vrsta zakopčavanja

Vrlo praktičan i udoban brusthaler. Idealan izbor ako imate haljinu koja dosta otkriva dekolte.  Njega možete nositi uz gotovu bilo koju odevnu kombinaciju, jer je, kako i samo ime otkriva, prilagodiv.

foto:Pinterest

M.L.

marie-claire.es/pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group