Intimissimi predstavlja kolekciju koja kombinuje udobnost sa lepotom

Poznati brend Intimissimi je predstavio novu kolekciju donjeg veša za sezonu jesen/zima čiju srž čine trendi i jedinstveni komadi koji su dizajnirani da zadovolje potrebe svih žena.

Udobno bez žrtvovanja lepote, sa fokusom na sadašnjost i razvoj našeg doba - cilj brenda prilikom kreiranja kolekcije bilo je podmirivanje potreba svake žene, jer je "svaka žena lepa na svoj način".

Postoji mnogo komada koji se kreativno igraju bojama i materijalima, dizajnirani za svaki izgled i stil. Sa čipkanim umecima, svilenim satenskim mašnicama i diskretnim nijansama, serija Romantic Femininity oda je romantici. Pored toga, čipka i saten koji obogaćuju liniju uključuju reciklirani poliamid, dodatno proširujući #intimissimicares održivi modni projekat.

Osim toga, tamne boje koje su karakteristične za jesenju sezonu percipiraju se u kolekciji Bold Colors, nizu intenzivnih tonova poput plave i nijanse ćilibara. U linijama Arts & Crafts i Trendy Prints donje rublje poprima samouverenu, inovativnu, eksperimentalnu paletu boja napravljenu od motiva čipke i ukrasa u stilu marame.

S druge strane, osnovna crna je u srcu serije Lace Sensuality, sa grudnjacima, tangama i francuskim gaćicama sa makrame detaljima i izuzetno zavodljivim teksturama. Za zimu, detalji od somota dopunjuju prozirne elemente, stvarajući kolekciju Velvet Sensuality.

Serija Sensual Embroidery trijumf je u diskretnim pletenim detaljima gde su skriveni protagonisti serije sofisticiranog i vanvremenskog donjeg veša. Konačno, dragulj zimske kolekcije: božićna serija, upotpunjena je grudnjacima i pidžamama, u crvenoj boji, slaveći nadolazeću godinu. Ova nova serija sa senzualnim komadima daće posebnu notu praznicima, apsolutno u Intimissimi stilu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group