Moda - Donji veš

Incanto predstavlja kolekciju Very Sexy

Italijanski brend donjeg veša Incanto još jednom slavi žensku seksualnost i predstavlja kolekciju senzualnog donjeg veša Very Sexy.

Italijanski brend Incanto predstavlja kolekciju "Very Sexy" za sezonu jesen/zima i namenjena je onim damama koje prvi put žele da naglase svoju senzualnost i seksualnost. Provokativna kolekcija će se svideti devojkama koje vole eksperimentisati i traže modele za posebnu priliku. Kolekcija "Very Sexy" izlazi dva puta godišnje, a ovaj put je dopunjena belim kompletima donjeg veša, iako se i dalje zasniva na atraktivnoj crvenoj i crnoj boji.

Među novim proizvodima postoje i  modeli u kojima su ove dve boje isprepletene nežnom puderasto bež i razoružavajućom fuksijom. Nova kolekcija kreirana je za devojke različitog karaktera i temperamenta. Dakle, rock princeze i ljubitelji brutalne estetike lako se mogu zaljubiti u modele sa šiljcima i lancima, fatalnoj dami će se svideti jarko crveni satenski kompleti i kombinacije, a vešte zavodnice neće ostati ravnodušne na crne i bež komade sa čipkom.

Nova kolekcija Very Sexy dostupna je u svim prodavnicama brenda.

foto:Incanto

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group