H&M donji veš: elegantni komadi koji ulivaju samopouzdanje

Dobro je poznata činjenica da donji veš može učiniti čuda za vaš izgled...

Iako se ne vidi ispod odeće, donji veš igra veoma važnu ulogu kada je u pitanju izgled, ali i samopouzdanje. On vas može zategnuti, ispraviti mnoge “nepravilnosti”, uliti vam samopouzdanje i učiniti da se osećate udobno u svakoj situaciji.

Zato ne treba da zanemarujete mnogobrojne savete kada je u pitanju odabir donjeg veša. Veličina grudnjaka, kao i jačina kopči i zadnjih traka je vrlo bitna ako želite da pružite grudima potrebnu podršku. Samim tim, nće biti dosadnih linija i ispupčenja kada obučete haljinu, majicu ili bluzu, naročito tokom leta kada se isključivo fokusiramo na odeću od prozirnih i lepršavih materijala. Isto vaši i za gaćice. Ne morate nositi tange, ako ih ne volite! Jednostavno investirajte u bokserice ili gaćice koje će sve lepo upakovati i koje se neće ocrtavati.

Na sve ovo, verujemo da ćete se bolje osećati i pred vašim parterom, dok se presvlačite ili skidate pred njim (znate i same koliko muškarci vole lep veš). Zato smo iz ponude brenda H&M izdvojili neke od najlepših kompleta grudnjaka i gaćica, koji imaju pristupačnu cenu i u kojima čete se osećati kao prava diva.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group