Hejli Biber pozira u spektakularnom donjem vešu za prazničnu kampanju Victoria's Secret

Victoria's Secret praznična kampanja je konačno ugledala svetlost dana i trebalo bi da se pripremite jer je jednostavno neverovatna!

Hejli Biber se pridružuje društvu od 25 modela povodom lansiranja praznične reklamne kampanje i to je nešto najradosnije i najzabavnije što smo videli ove godine. Supruga popularnog muzičara se na fotografijama reklamne kampanje pojavila u bodiju boje kuvanog vina sa slatkim božićnim mašnama. Upotpunila ga je ogrtačem Mrs. Claus i crvenim cipelama sa grimiznim kamenjem.

Zvezda se takođe pojavila u delikatnijem belom kompletu sa crnim dekorom. Čipkasti grudnjak je upotpunjen malom mašnom i štampom na bretelama, dok gaćice imaju slične crne detalje u struku. Hejli je odlučila da doda slične crno-bele cipele ukrašene biserima. Poslednji dodir bila je misteriozna crna traka koju drži u rukama i namenjena je romantičnim igrama.

Hejli je pokazala još jedan look kog nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pozirala je u zelenom bodiju od čipke sa halterima, crnim čarapama i srebrnim cipelama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group