Moda - Donji veš

Džulijen Mur predstavlja kolekciju donjeg veša – Triumph

Američka glumica Džulijen Mur se pojavila u reklamnoj kampanji za novu kolekciju brenda Triumph - premium liniju Florale.  

Američka glumica Džulijen Mur ne sarađuje prvi put sa brendom donjeg veša Triumph. Ovaj put slavna ličnost predstavlja Florale vrhunsku cvetnu kolekciju donjeg veša, koja se zasniva na čarobnom putovanju do podzemnog jezera. Kao što možete da pogodite iz imena, modeli donjeg veša, ukrašeni cvetnim uzorcima, uključeni su u novu liniju brenda.

Da bi naglasili vrhunsku kolekciju, dizajneri su koristili ružičasto-zlatnu paletu boja, koja u duetu sa sofisticiranim ručno rađenim vezom, svaki model čini elegantnim i ženstvenim. Kompleti iz linija Blooming Florale, Primrose Florale i Peony Florale su nazvani po cveću, uključujući božur, glavni simbol nove linije.

Inspirisani čarobnim motivima i snagom vode, dizajneri Triumpha oslanjali su se na prirodnu paletu boja - pastelno plava i ružičasta u kombinaciji sa krem nijansama, kao i dubokim tonovima plave. Glatki oblici, elastična čipka, originalni kroj, prilagođavaju se svim osobinama ženskog tela i odnose se na stalno promenljivu i pomičnu površinu vode.

foto:Triumph

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group