Dženifer Lopez zrači senzualnošću kao nova globalna ambasadorka brenda Intimissimi

Intimissimi je u saradnji sa Dženifer Lopez kreirao kampanju koja odaje počast ženama.

Intimissimi je dao veoma prijatno saopštenje, otkrivajući da je Dženifer Lopez nova globalna ambasadorka italijanskog brenda. Intimissimi je u saradnji sa Dženifer Lopez kreirao kampanju koja odaje počast ženama i osnažuje ih da se osećaju samopouzdano i cenjeno u svim ulogama koje su pozvane da ispune. Današnje žene su pametne i uspešne, one su uzori. One nude inspiraciju i šalju poruku da svi možemo pratiti i ostvariti svoje snove.

Dženifer Lopez je idealna ambasadorka za Intimissimi, jer je karakteriše snažna i moderna seksualnost. Kako je izjavio Mateo Veronesi, izvršni direktor Intimissimi brenda "Kada smo tražili poznatu ličnost koja oličava duh svih naših kupaca, odmah smo ugledali Dženifer Lopez. Želimo da žene žive svoj život što je moguće potpunije i da se osećaju osnaženo svaki dan".

Prošle godine, dok je putovala po Italiji, Dženifer je otkrila Intimissimi. „Volim Italiju – njene ljude, modu, kulturu, hranu i istoriju. Kada sam otkrila Intimissimi, odmah su me privukle njihove dragocene svile, romantične čipke, prelepi krojevi, laskave aplikacije i intrigantni dizajni“, rekla je Dženifer Lopez, „Ja sam ponosna što sam Intimissimi žena i počastvovana što me vide kao nekoga ko predstavlja njihove sopstvene kvalitete samopouzdanja, živahnosti i snage."

Rikardo Ruini, kreativni direktor italijanskog brenda, beleži suštinu živahnog italijanskog leta koristeći boje Pozitana u novoj kampanji za proleće/leto 2023. Nijanse kao što je fuksija koja predstavlja bugenviliju, narandžasta za jarko sunce i tirkizna koji simbolizuje Sredozemno more harmonično se kombinuju u novoj kolekciji Intimissimi.

Ruini zajedno sa direktorom kampanje Đijom Kopolom i fotografom Krisom Kolsom inspirisani su obalnim destinacijama Italije, stvarajući efekat iz snova. Kampanja otkriva dan u životu Dženifer Lopez, koja je opušteno raspoložena, uživa u kafi i peva sebi "II Cielo in una stanza". Portret žene sa kojom se svi mogu povezati, sa nagoveštajima čuda i magije.

Kolekcija je dostupna u svim Intimissimi prodavnicama i na sajtu brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group