Potpuno nov dizajn gaćica za posebne prilike

Da li vas nervira otisak donjeg veša kada nosite odeću od laganog materijala?

Tome može doći potpuno kraj, tako što su počele da se prodaju gaćice bez ikakvih šavova koji će ostavljati tragove na vašoj odeći. Kompanija “Shibue Couture” je odlučila da napravi gaćice bez ikakvih šavova, koje izgledaju kao veći dnevni uložak. Njihov moto je “Nismo prešli liniju... Izbrisali smo je!”

Kako ovaj veš funkcioniše, prema originalnom opisu proizvoda: “Šibes se drže na mestu uz pomoć perivog silikonskog gela koji se može više puta upotrebljavati i koji se nalazi na vrhu prednjeg i zadnjeg dela gaćica, ostavljajući vas sa glatkom i ravnom siluetom.” Ako vam ovo zvuči suludo, možda će vam još čudnija biti činjenica da je pvaj donji veš od 16 dolara već stekao popularnost među ženama, ali i poznatih ličnosti - Rouzi Hantington Vajtli i Kejt Apton ih već uveliko nose (prema britanskom Express magazinu).

Dok su ove gaćice zaista fascinantne, mi smo malo skeptični. Prvo, generalno ovakav tip donjeg veša spada u tange, a tange se ne smeju mnogo nositi i zna se kada se nose - ne uz svakakvu odeću. Na to, zna se koliko negativno utiču na naše telo. Druga stvar je ta, da pubična regija ne sme imati ni jednu dlačicu, kako biste mogli da zalepite te silikonske trake uz pomoć kojih se gaćice drže. Ne vole sve žene da skidaju potpuno dlačice. I na trećem mestu - izgledaju nekako smešno. Još smešnija stvar je što je ista firma napravila ovakav veš i za muškarce - “Hibue”, koji izgleda kao mreža za ljuljanje... Znate na šta mislimo...

Za posebne prilike, kada nosite odeću od čipke ili sa providnim detaljima, ovaj tip donjeg veša zaista može rešiti problem sa “vidljivošću”, ali je na vama ipak da odlučite da li  ćete nositi klasične tange ili ovak novi vid gaćica.

Kako vam se čini ovakav tip donjeg veša? Da li biste ga nosili samo u specijalnim prilikama ili biste potpuno zamenili klasičan donji veš?

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group