CUUP donji veš – udobnost koja ne mari za veličinu

Više od 40 različitih veličina možete pronaći u ponudi donjeg veša kompanije CUUP koja je upravo obogatila svoj asortiman sa još četiri nove nijanse svojih (sve popularnijih!) proizvoda.

Definitivno nešto što je vredno pažnje nas savršeno-nesavršenih žena koje muku mučimo sa silnim L-ovima, XL-ovima i ostalim zavrzlamama na koje tako često nailazimo kada je kupovina ovog dela garderobe u pitanju.

Upravo je ova firma poznata po tome što se trudi da proizvede ne samo vizuelno primamljiv već i podjednako udoban veš, koji je isto tako osmišljen kao idealan za svakodnevno nošenje.

Zahvaljujući ekstra mekom materijalu koji se naprosto u potpunosti stapa sa kožom, poslednji primerci iz takozvane The Tap kolekcije su idealni za kombinaciju sa njihovim najprodavanijim komadima, brushalterima koji dolaze u prelepim bojama – espresso braon, clay crvena, klasična crna i takozvana “taupe”.

Gaćice sa visokim strukom su idealne za sve one dame koje žele da oblikuju svoje telo a istovremeno zadrže ženstvenost i eleganciju o kojoj god veličini da je reč.

CUUP se vodi idejom da svaka žena na ovom svetu uvek mora imati u ponudi ono što njenom telu u tom trenutku najbolje i pristaje. Zato su veličine koje oni nude raspoređene u rasponu od XS do XXL – na ovaj način nijedna žena nikada neće morati da pravi kompromis sa svojom građom.

Najnovija kolekcija ovog zavodljivog veša garantuje atraktivnost, komfor i oslonac u svim onim momentima kada vam je on i najpotrebniji.

A upravo to i jeste svrha svakog kvalitetnog komada donjeg veša, zar ne?

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group