Čipkasti i mrežasti detalji koji treba da se nađu u fioci donjeg rublja jedne dame

Postoji neka posebna magija koju sa sobom donosi nošenje seksi donjeg rublja.

Čak i ako niko ne zna da ga imate na sebi, dovoljno je da vi znate da biste zračili posebnim šarmom i seksipilom. Malo je doduše kompleta donjeg rublja sa mrežastim i čipkastim detaljima koji vam omogućavaju da se osećate prijatno dok ih nosite. Ali ako imate u planu ažuriranje vaše fioke sa donjim rubljem, na pravom ste mestu.

Budući da smo u proteklih godinu i više dana uglavnom nosili udobne trenerke i sportske bruseve, za većinu može da bude popriličan izazov vraćanje na elegantne setove koji uključuju čipku i mrežaste detalje. Međutim ne mora da bude tako ako odaberte artikle proverenih bendova. Sakupili smo za vas na jednom mestu listu dovoljno izazovnih i ženstvenih setova donjeg rublja, koji će zagolicati vašu maštu.

Na samom vrhu naše liste se nalazi Rihannin Savage X Fenty Floral Lace Unlined Bra and Cheeky set. Dostupan u šest koketnih boja, ovaj grudnjak se može pohvaliti prozirnim detaljima od čipke. Ovaj set je dovoljno suptilan za svakodnevno nošenje i dovoljno odvažan za posebne prilike. A ako je vaš favorit minimalna paleta boja La Perla i Underwired Bra and Medium Brief iz kolekcije "Fall in Love" dostupni su vam u beloj boji sa zamršenim cvetnim uzorkom.

Budite neodoljive i pune samopouzdanja uz vrlo udobne čipkaste i mrežaste setove donjeg rublja svetskih brendova.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group