CALVIN KLEIN predstavio kolekciju donjeg veša inspirisanu minimalizmom

Minimalizam je u modi, čak i kada je reč o donjem vešu.

Da minimalizam nikada ne izlazi iz mode dokaz je i poslednja kolekcija donjeg veša brenda Calvin Klein. Reč je o sezoni proleće/leto 2021 za koju su nam tako rado pozirala neka prilično zanimljiva imena iz sveta modelinga poput mlađane Kaia Gerber i njene koleginice Georgia Palmer.

S druge strane kamere (tačnije fotoaparata) našla su se ništa manje poznata imena: Quentin de Briey, Durimel i Ryan McGinley.

Kao što i sami možete videti na priloženim fotografijama, kolekcija slavi jednostavnost a donji veš, izrađen od materijala održivog porekla, oslanja se na krajnje minimalističku formu.

Gaćice za spavanje, bikini, mekani grudnjaci u kompletu sa potpisom marke CK na dobro poznatoj elastičnoj traci – sve ovo zvuči već viđeno, ali ipak tako originalno.

Stvoreni za optimalnu udobnost i maksimalan komfor, tako bi se ukratko mogli nazvati svi ovi komadi donjeg veša koji bi uskoro trebao da se nađe u Calvin Klein prodavnicama širom sveta.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group