Brushalteri, ne kao donji veš, već kao odevni komad

Živimo u XXI veku. Ipak je 2016. godina i brushalteri iako u svom početku dizajnirani tako da budu donji veš, danas sve više postaju modni, odevni komad sam za sebe.

Danas donje rublje, brushalteri, izgledaju potpuno fantastično, tako da ako ste dovoljno smele, možete ga slobodno nositi kao glavni odevni komad.

Trend „underwear as outerwear“ su popularisale slavne pevačice Madona, Bijonse ili Rijana, a danas ga nose i manekenke, foto modeli, kao i „obične smrtnice“ za svoj večernji izlazak ili malo opušteniju dnevnu varijantu. Leto je idealno vreme da eksperimentišete sa ovim provokativnim i hrabrim trendovima.

Prelepa manekenka Kendal Džener nam je nedavno pokazala kako ona „bralette“ - delikatni i nežni model brusa, koji nema žice ili korpe, da bi čvrsto držao grudi i koji je obično na tanke brtele – nosi kao topić.

Savršeno dizajniran, od odličnog materija, brus, koji želite da pokažete, možete nositi ispod providne, romantične, ženstvene i nežne čipkaste bluze. A možete brus pokazati i tako što će se videti ispod providne opuštene, sportske pamučne majčice u svetloj, po mogućstvu beloj boji, što će nonšalantnom i ležernom izgledu dati zavodljiviju notu i naglasiti seksipil.

Takođe, ako volite da eksperimentišete, brushalter možete obući preko te iste bele i pamučne majčice. Izgledaćete krajnje ekstravagantno i posebno.

Još jedan način na koji možete pokazati brus je da obučete duboko dekolitiran komad na V-izrez ili jednostavno da košulju ili košulja-haljinu otkopčate malo više, kako bi se savršeni brus video.

I kao što rekosmo, visoke letnje temperature su pravo vreme da ponosno pokažate svoj brushalter i da ga pustite da sam ispriča modnu letnju priču.

Pogledajte u našoj galeriji neke zanimljive modele, koji su krojeni baš tako da bi bili pokazani celom svetu.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group