ALO predstavio nove komade donjeg veša

Zapravo, radi se o sada već nadaleko čuvenom brendu aktivnog i donjeg veša Alo koji je upravo predstavio novu kolekciju pogodnu za svakodnevno nošenje.

Za ovaj veš već sada kažu da je “tako dobar da nećete poželeti da vas niko skine” te da se može savršeno kombinovati sa ostalim delovima iz njihove ponude. Reč je o mekanom, udobnom materijalu koji je ovoga puta dobio pojačanje u vidu prepoznatljivog logotipa odštampanog u crnoj boji.

Izdvajaju se tri apsolutna must-have modela: icon cami bra, hight cut thong i the cheeky koji se svi mogu nabaviti u crnoj, beloj i sivoj varijanti.

Alo yoga je tim kreativnih ljudi koji za sebe kažu kako su neumorni u nameri da izrađuju najbolju odeću za jogu na svetu. Vođeni su inspirativnim i skladnim pokretima, koji i predstavljaju suštinu svega onoga što rade. Njihovi modeli su svedeni, jednostavni a ipak prepoznatljivi u moru drugih proizvođača.

Istovremeno, radi se o izuzetno pristupačnoj ponudi pa tako ne treba da čudi što imaju sasvim dovoljno obožavateljki kako među poznatim ličnostima tako i među običnim damama.

Uzeti svakodnevnu praksu vežbi za strunjače i pretvoriti je u praksu života – to je njihov cilj, a čini se da su sa najnovijom kolekcijom načinili korak dalje da ga i ostvare.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group