Moda - Donji veš

8 razloga zbog kojih vam treba još jedna spavaćica

Ahh te 90-te, u njima smo zaista uživali, bar kada je odeća u pitanju.

Znali smo šta nam prija i u čemu se osećamo ženstveno. Ako treba da izdvojimo jedan artikal koji je postao sinonim zlatnog doba mode, muzike i pop kulture, onda je to svakako ženska spavaćica. Delikatan, svilenkasti komad tkanine, bio je nešto što je svaka dama koja drži do svog stila imala u svom ormaru. I to ne samo jednu, već čitavu paletu predivnih spavaćica.

Modne ikone poput Kejt Mos su čak otišle korak dalje, i svoju pojavu u spavaćici iznele na crveni tepih. Ovo je malo je reći, šokiralo javnost, ali avaj slavnim ličnostima sve prolazi, pa i ovo. Uskoro je nošenje spavaćice van spavaće sobe postao opšte prihvaćen trend. Da li ih je to pretvaranje iz intimnog rublja u toaletu za prikazivanje učinilo bezličnim?

Rezervisane nekad samo za aktivnosti u spavaćoj sobi, spavaćice kao da su s ulaskom u novi milenijum netragom nestale. Zamenili su ih izražajni negližei i izazovno donje rublje. 

Međutim kako se u poslednje vreme sve više vraćamo modi 90-tih, i svilenkaste spavaćice ponovo dolaze do izražaja. A mi vam danas dajemo 8 razloga zašto vam treba jedan ovakav odevni predmet, bilo da već imate neku ili je ovo za vas sasvim novo iskustvo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group