20 zavodljivih bruseva iz zemlje Izlazećeg Sunca

Ako ste spremni da zagolicate maštu suprotnog pola, imamo nešto specijalno za vas.

Sakupili smo za vas predivne brushaltere koji su delo japanskih dizajnera, kojima je nemoguće odoleti. Tako živopisni, lagani i neobični, savršeni su za isticanje vaše ženstvenosti i stila.

Jedna od najfascinantnijih stvari u industriji donjeg rublja je zapravo ta, što različite zemlje i kulture ovim artiklima daju svoj poseban pečat. S toga je ova japanska kolekcija veša koja je pred vama istinsko osveženje, koje može razbiti jednoličnost rublja koje inače nosite. 

Dok je za jedne prisustvo korpi i žica uz jarke boje obavezno, drugi se trude da ceo koncept svedu na minimum, preferirajući neutralne tonove. Obilje čipke, veza i detalja prisutno je za treće, dok se ležernosti i udobnosti pridaje veća pažnja u pogledu četvrte grupe zemalja. Danas, imate priliku da otkrijete magični svet japanskih brushaltera koji izgledaju tako fantastično, da je teško izdvojiti najlepši.

Možda će vam na prvu tematika, dezen i boje koje preovladavaju biti previše intenzivne, ali dok sebe na zamislite u jednom od njih, nećete znati koliku magiju mogu da privuku u spavaćoj sobi.

Ž.J.

Izvor: TheLingerieAddict

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group